Actuele projecten

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele lopende projecten van ons congresbureau.


CAHAL Symposium

Op vrijdag 9 september 2022 organiseren we het CAHAL Symposium (Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden).

Het CAHAL Symposium met de titel “Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene”, bestaande uit twee parallelle programma's, is bedoeld voor cardiothoracaal chirurgen, kindercardiologen, congenitaal cardiologen, cardiologen, kinderartsen, gynaecologen, echocardiografisten en andere geïnteresseerden.

Programma 1: Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene
Programma 2: Foetale cardiologie

Het programma is gevuld met wetenschappelijke en educatieve lezingen, wij nodigen u van harte uit om u in te schrijven!

Opdrachtgever

     

Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL)

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/cahal

Datum / locatie

vrijdag 9 september 2022, Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden


  

VZI secretariaat en ledenadministratie

Congressen / Tech Talks / Trainingen

De Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) is een belangrijke partner in het beroepsveld van de medische technologie en levert een essentiële bijdrage aan het oplossen van o.a. vergrijzing, vakbekwaamheid/beroepserkenning en het financiële kader. De ruim 1.100 leden zijn als medisch technici werkzaam in de ziekenhuizen, de gastleden zijn werkzaam in de industrie of het onderwijs en hebben een belangrijke rol in de hele levenscyclus van de medische technologie. Ze adviseren over de aanschaf, verzorgen de instandhouding van hoogwaardige apparatuur en ondersteunen gebruikers bij een optimale inzet van medische technologie. Het doel van de vereniging is gericht op het bevorderen van kennis en het versterken van onderlinge contacten.

Roijé Congressen voert voor de VZI het volledige secretariaat, de ledenadministatie maar ook website sponsoring en plaatsing van vacatures. Daarnaast organiseren we sinds 2013 de congressen voor de VZI met ook diverse trainingen, regiobijeenkomsten (Tech Talks) en meer. Zeer diverse onderwerpen komen hier aan bod met gevarieerde sprekers.

Opdrachtgever

Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici

Registratie

www.vzi.nl

VZI Healthtech Talk: najaarscongres

n.n.t.b. datum najaar 2022

Trainingen & TechTalks 2022

  

Kijk voor alle data en onderwerpen op www.vzi.nl


NAPA - PA Invest

In opdracht van de NAPA organiseren wij in 2022 voor het 3e jaar het PA-Invest congres.

In 2020 heeft het congres geheel online plaatsgevonden, in 2021 hybride. We hopen en gaan daar vooralsnog vanuit dat in 2022 weer een fysiek congres georganiseerd kan worden.

De werkgroep Invest is samen met Roijé Congressen volop bezig dit congres samen te stellen. Het programma en de inschrijfmogelijkheid zullen we zo snel mogelijk bekend maken op onze website www.pa-invest.nl en natuurlijk via e-mail en social media.

Opdrachtgever

      

Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)

Registratie

www.pa-invest.nl

Datum / locatie

donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2022, 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch          

Oncologie Update

Op woensdag 2 november 2022 vindt het Oncologie Update Symposium plaats in Green Village te Nieuwegein. Dit multisponsored symposium is speciaal bedoeld om longartsen, oncologen, pathologen en moleculair biologen een overzicht te geven van nieuwe ontwikkelingen en biomarkers voor immuun- en doelgerichte therapie in de oncologie.

Het symposium wordt in hybride vorm georganiseerd, u heeft dus de mogelijk om fysiek aanwezig te zijn of de avond online te volgen.

Voor meer informatie over de inhoud verwijzen we graag naar de website: volgt

Het symposium biedt u de mogelijkheid om ervaringen en ideeën met collega’s en sprekers te delen en samen over het gebruik van predictieve diagnostiek in Nederland te discussiëren.

Datum / locatie

woensdag 2 november / Green Village, Nieuwegein

Registratie

volgt

Gesponsored door

n.n.t.b.


NHRA Jaarcongres 'Brady & Tachy'

Het congres van de Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA) vindt jaarlijks plaats voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres.

Het programma is relevant voor alle cardiologen, elektrofysiologen, pacemakertechnici, elektrofysiologie-verpleegkundigen en onderzoekers in deze gebieden. Er wordt stilgestaan bij controversiële onderwerpen en de laatste ontwikkelingen worden besproken op o.a. op het gebied van de elektrofysiologie en device cardiologie.

Zodra er meer informatie bekend is over de inhoud zal dit op de registratie website terug te vinden zijn.

Opdrachtgever

      

Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA)

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/nhra

Datum / locatie

2 november 2022, Hotel & Congrescentrum Papendal, ArnhemNVVC Congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 600-800 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Opdrachtgever

     

Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)

Registratie

www.4pulse.nl/nvvccongressen

Najaarscongres 2022

3 - 4 november 2022
Hotel & Congrescentrum Papendal, Arnhem

Voorjaarscongres 2023


april 2023
locatie volgt


       

NHV

Roijé Congressen organiseert jaarlijks het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging, waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging en de niet-leden via de hartfunctie afdelingen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Tijdens het NHV congres komen onderwerpen aan bod welke alle facetten bevatten voor de algemeen en gespecialiseerd hartfunctielaborant. Het thema van het volgende congres luid: Het getrainde hart.

Opdrachtgever

    

Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV)

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/nhv

Datum / locatie

n.n.t.b. datum op een zaterdag in maart 2023, locatie volgt


Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.