Actuele projecten

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele lopende projecten van ons congresbureau.


NVVC Congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 550-750 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Opdrachtgever

Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)

Registratie

www.4pulse.nl/nvvccongressen

Najaarscongres 2021

4 - 5 november 2021, Hotel Papendal, Arnhem

Voorjaarscongres 2022

  

Nader te bepalen datum


VZI

De Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) is een belangrijke partner in het beroepsveld van de medische technologie en levert een essentiële bijdrage aan het oplossen van o.a. vergrijzing, vakbekwaamheid/beroepserkenning en het financiële kader. De ruim 1000 leden zijn als medisch technici werkzaam in de ziekenhuizen, de gastleden zijn werkzaam in de industrie of het onderwijs en hebben een belangrijke rol in de hele levenscyclus van de medische technologie. Ze adviseren over de aanschaf, verzorgen de instandhouding van hoogwaardige apparatuur en ondersteunen gebruikers bij een optimale inzet van medische technologie. Het doel van de vereniging is gericht op het bevorderen van kennis en het versterken van onderlinge contacten.

Roijé Congressen organiseert sinds 2013 tot heden de congressen voor de VZI en daarnaast ook trainingen, regiobijeenkomsten en meer. Zeer diverse onderwerpen komen hier aan bod met (inter)nationale sprekers

Opdrachtgever

Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici

Registratie

www.vzi.nl

VZI HealthTech Talk: Najaarscongres

Vrijdag 10 december 2021

Trainingen 2021

Basic op 15 april en 17 juni, Expert op 9 september en de MasterClass op 30 september 2021

TechTalks 2021

  

Kijk voor alle data en onderwerpen op www.vzi.nl


NHV

Roijé Congressen organiseert jaarlijks het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging, waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging en de niet-leden via de hartfunctie afdelingen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Tijdens het NHV congres komen onderwerpen aan bod welke alle facetten bevatten voor de algemeen en gespecialiseerd hartfunctielaborant. Het thema van het volgende congres luid: Het getrainde hart.

Opdrachtgever

Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV)

Registratie

www.roijecongressen.com/nhv

Congresdetails

Zaterdag 19 maart 2022


NAPA - PA Invest

In opdracht van de NAPA organiseren wij in 2021 voor het 2e jaar op rij het PA-Invest congres.

In 2020 heeft het congres online plaatsgevonden. In 2021 hoopt de organisatie weer een fysiek congres te kunnen organiseren.

De werkgroep Invest is samen met Roijé Congressen volop bezig dit congres samen te stellen. Het programma en de inschrijfmogelijkheid zullen we zo snel mogelijk bekend maken op onze website www.pa-invest.nl en natuurlijk via e-mail en social media.

Opdrachtgever

Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)

Registratie

www.pa-invest.nl

Congresdetails

Donderdag 18 en vrijdag 19 november 2021, 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch


NHRA Jaarcongres 'Brady & Tachy'

Het congres van de Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA) vindt jaarlijks plaats in Papendal en voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres. Dit jaar wordt het NHRA Jaarcongres opgenomen in Papendal en live uitgezonden in een online conference center.

Het programma is relevant voor alle cardiologen, elektrofysiologen, pacemakertechnici, elektrofysiologie-verpleegkundigen en onderzoekers in deze gebieden.

Er wordt stilgestaan bij controversiële onderwerpen en de laatste ontwikkelingen worden besproken op o.a. op het gebied van de elektrofysiologie en device cardiologie.

Opdrachtgever

Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA)

Registratie

www.roijecongressen.com/events/nhra

Congresdetails

3 november 2021


Roche Oncologie Update Symposium

Roijé Congressen organiseert jaarlijks het Oncologie Update Symposium in opdracht van Roche. Het Oncologie Update symposium is speciaal bedoeld om longartsen, oncologen, pathologen en moleculair biologen een overzicht te geven van nieuwe ontwikkelingen en biomarkers voor immuun- en doelgerichte therapie in de oncologie.

Dit jaar de vijfde editie Oncologie Update op woensdag 27 oktober 2021 – “Predictieve diagnostiek voor immuun- en doelgerichte therapie”. Deze editie van het symposium zal fysiek en online te volgen zijn.

Tijdens deze avond zal er vanuit zowel een laboratorium als klinisch perspectief de nieuwste biomarkers in de oncologie worden besproken die nodig zijn om immuun- en doelgerichte therapie mogelijk te maken.

Het symposium biedt u de mogelijkheid om ervaringen en ideeën met collega’s en sprekers te delen en samen over het gebruik van predictieve diagnostiek in Nederland te discussiëren.

Opdrachtgever

Roche

Registratie

https://www.oncologieupdate.com/

Symposium details

woensdag 27 oktober 2021


CAHAL Symposium & CAHAL Patiëntendag

In opdracht van het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL) organiseren wij in februari 2022 het CAHAL symposium met de dag erop een CAHAL patientendag.

Het CAHAL symposium met de titel “Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene”, is bedoeld voor cardiothoracaal chirurgen, kindercardiologen, congenitaal cardiologen, cardiologen, kinderartsen, gynaecologen, echocardiografisten en andere geïnteresseerden.

Het programma zal volop gevuld worden met wetenschappelijke en educatieve lezingen.

De patiëntendag wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Hartekind en de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijking (PAH). De Patiëntendag is voor ouders van kinderen met een hartafwijking, kinderen met hartafwijking en volwassenen met een hartafwijking.

Opdrachtgever

Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL)

Registratie

www.roijecongressen.com/events/cahal

Symposium details

CAHAL symposium vrijdag 11 februari 2022
CAHAL Patiëntendag zaterdag 12 februari 2022


Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.